Contact

huisnummerAdres (routebeschrijving)
Crispijnhof 23
Om5101 BL Dongen

0162-69 48 79

elles@degeluksboom.nl

 

Aanmelden

Om je aan te melden kun je een mail sturen naar:  elles@degeluksboom.nl Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht.

Wachttijd

Als het niet goed met je gaat en je bent op zoek naar hulp, dan wil je snel bij iemand terecht kunnen. Dat begrijp ik en ik doe mijn best om op korte termijn een eerste afspraak te plannen. Soms zijn er periodes dat ik heel veel aanmeldingen binnen krijg, waardoor er toch een wachttijd ontstaat.

De wachttijd is 7 tot 9 weken (peildatum: oktober 2019).  Na de intake start meteen de behandeling. Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je het beste op zoek gaan naar een zorgaanbieder die sneller kan starten. Ik heb een solopraktijk en het lukt me daardoor echt niet om eerder te starten, hoe vervelend ik dat ook vind. Mocht je de genoemde wachttijd geen bezwaar vinden, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen. Nieuwe aanmeldingen worden ingepland op volgorde van binnenkomst. Ik kan altijd met je meedenken hoe je de wachttijd kan overbruggen.

Je kunt ook contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zal niet bij mijn praktijk zijn, maar elders.

Openingstijden

Afspraken worden gepland van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren en op maandagavond. Een afspraak buiten schooltijd kan op maandag en dinsdag. De Geluksboom is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Mocht je dringend hulp nodig hebben (bijvoorbeeld in een dreigende situatie) dan kun je bellen naar je huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Een vraag stellen kan hieronder:[contact-form-7 id=”317″ title=”Contactformulier”]