Contact

huisnummerAdres (routebeschrijving)
Crispijnhof 23
Om5101 BL Dongen

0162-69 48 79

elles@degeluksboom.nl

 

Wachttijd

Als het niet goed met je gaat en je bent op zoek naar hulp, dan wil je snel bij iemand terecht kunnen. Dat begrijp ik. In de afgelopen jaren had ik in mijn psychologiepraktijk toch steeds een wachttijd, omdat ik veel aanmeldingen kreeg. Om die reden ben ik op dit moment (januari 2020) bezig om mijn werkwijze te veranderen om mensen sneller en beter te kunnen gaan helpen. De wachttijd is op dit moment 2-4 weken.

Mijn insteek is om niet meer met losse gesprekken te gaan werken, maar een compleet traject aan te bieden. Een deel van dit traject zal online zijn (middels vragenlijsten, chat, evt. beeldbellen, enz), ALTIJD gecombineerd met persoonlijke of telefonische gesprekken. Binnenkort volgt meer informatie.

Wil je je aanmelden, mail me gerust.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf het eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zal niet bij mijn praktijk zijn, maar elders.

Openingstijden

Afspraken worden gepland van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren. Een afspraak buiten schooltijd kan op maandag en dinsdag. De Geluksboom is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Op vrijdag is de praktijk gesloten.

Mocht je dringend hulp nodig hebben (bijvoorbeeld in een dreigende situatie) dan kun je bellen naar je huisarts of buiten kantoortijden met de huisartsenpost.

Een vraag stellen kan hieronder:[contact-form-7 id=”317″ title=”Contactformulier”]